Um LESARION optimal zu gestalten und fortlaufend zu verbessern verwenden wir zur Auswertung Cookies. Mehr Informationen über Cookies findest du in unseren Datenschutzbestimmungen. Wenn du LESARION nutzst erklärst du dich mit der Verwendung von Cookies einverstanden.

Forum » Let's Date » Thread

Ona szuka Jej

16.04.2022 17:57
HiddenNickname
1

Chętnie oddałabym siebie w dobre ręce, nie tylko dobre ale i odpowiedzialne, a przede wszystkim właściwe.Jednak liczę na to, że ten tekst pozwoli mi poznać kogoś, kto zagląda tu raz na jakiś czas, a kto stanie się kimś bardzo ważnym w moim życiu..!
Jestem kobietą pracującą z odpowiedzialną Pracą. Mam 38 Lat Ułożyłam sobie bardzo dobre życie tu w Niemczech.
nie Daleko okolic Dortmund.Jestem właścicielką domku i mam 4 kotki i dzwa pieski 🙂
Ponieważ resztę możesz dowiedzieć się później.
W kwestii gustu wizualnego, ujmuje mnie kobiecość. Chciałabym poznać kobietę żyjącą w świecie realnym, nie w świecie marzeń, kobietę, która ma swoje za sobą, z bliznami, z doświadczeniami, które uszlachetniły, które dodały charakteru, pewnej swojego miejsca w świecie, silnej Nie obchodzi mnie jak bardzo nie idealna jesteś dla świata, ideałem masz być tylko dla mnie...!
Jak pochodzisz również z Niemiec (NRW) albo nie daleko za granicą Holandi.
Cieszę się, jeśli do mnie napiszesz... 🙂
Pozdrawiam

0

>>> Laufband-Message ab nur 5,95 € für 3 Tage! <<<